Kontakt mig gerne for en uforpligtigende snak, ved spørgsmål eller for tilmelding


Ønsker du en uforpligtigende snak, har du spørgsmål eller ønsker du at tilmelde dig et af mine forløb, er du altid velkommen til at ringe til mig.


Har du helbredsmæssige udfordringer, hvor en kostændring kan gøre mere skade end gavn, skal du kontakte mig telefonisk for at snakke tingene igennem inden du tilmelder dig. Din læge bør i sådanne tilfælde have oplyst dig om hvad du skal være opmærksom på, i forhold til kost.


Du kan tilmelde dig et af mine slanke- og livsstilshold, ved at udfylde kontaktformularen herunder eller ringe til mig. Husk at oplyse hvilket hold du ønsker at tilmelde dig. Når du har tilmeldt dig, modtager du en faktura via e-mail. Når din betaling er gennemført og modtaget, modtager du en mail med flere praktiske informationer om opstart.


Du kan tilmelde dig et af mine individuelle forløb eller bestille en vejning med kropsanalyse, ved at ringe til mig. Så planlægger vi forløbet og mødedagene sammen. 


Telefon 93923698

Kontaktformular:

Det er vigtigt at du læser afsnittet nedenfor omhandlende samtykke, da Let og simpelt er underlagt at overholder reglerne om EU's persondataforordning GDPR.


Dine oplysninger bliver beskyttet og behandlet med respekt, og vil ikke blive videregivet til andre.

 
 
 
 
Jeg giver hermed samtykke til at Let og simpelt må besvarer min henvendelse og kontakte mig.
 
Beskyttelse og respekt for dit privatliv, er vigtigt for Let og simpelt. Dine kontaktoplysninger bruges udelukkende til at sende dig informationer, som er relevant for dig. Hvis du ønsker at give samtykke, skal du afkrydse i feltet ud for dette afsnit. Dine oplysninger videregives ikke til andre. Du kan til hver en tid framelde dig nyheder og anden kommunikation fra Let og simpelt, ved at skrive til info@letogsimpelt.dk.
 
Jeg giver hermed samtykke til at Let og simpelt fortsat må opbevare mine data i form af navn, telefon nr. og e-mail. Hvis du ønsker at give samtykke, skal du afkrydse i feltet ud for dette afsnit. Vi kan ikke sende nyhedsbrev til dig, hvis du undlader at give samtykke i dette felt. Dine oplysninger videregives ikke til andre. Du har til enhver tid ret til at få slettet dine personoplysninger. Ønsker du dette bedes du skrive til info@letogsimpelt.dk, herefter slettes oplysningerne hurtigst muligt. Har du deltaget i et forløb, slettes dine data efterfølgende med mindre at du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.