Holdforløb i Jyderup og Holbæk - lukket hold med fysisk fremmøde

 

Slanke- og livsstilshold - modul 1 (ved for få tilmeldinger vil holdene blive aflyst - der er begrænsede pladser):

 

Under forløbet modtager du inspiration, motivation og redskaber til en sundere livsstil og værktøjer til et varigt vægttab.


Du får hjælp til en kostomlægning, hvor der er plads til at spise ude, holde fødselsdage og spise ganske almindelig mad sammen med familien, uden at de nødvendigvis skal indordne sig hvis ikke de har lyst.


Under modul 1 får du bl.a.:


  • Introduktion til Sense og grundig gennemgang af Sense Spisekassemodellen.


  • Vejlederbogen ”Sense – kom godt i gang” som også indeholder ugeplan og opskrifter.


  • Du modtager opskrifter.


  • 4 x vejning - hvoraf 2 er med kropsanalyse på professionel vægt (for dem der vil vejes).


  • Værktøjer til at opnår mæthed og et stabilt blodsukker, hvor der stadig er plads til både kulhydrater, fedtstoffer og nydelse.


  • Du slipper for at tælle kalorier og veje maden, men bruger helt simple principper som også passer ind i en travl hverdag.


  • Du kan spise helt almindelig mad, som du plejer, hvor intet er forbudt.


  • Du får flyttet fokus væk fra, at det ikke kun handler om tallet på vægten, men i lige så høj grad dit generelle velbefindende, bedre søvn og mere energi.


  • Sammenhold, fællesskab og fortrolighed.


Modulet er opdelt i 2 blokke. I september måned deltager du i et forløb hvor jeg er Sense vejleder. Fra oktober måned deltager du i et forløb hvor jeg er Kostvejleder og Mentor i mad og psyke med speciale i Sense. Indholdet under forløbet er det samme, og du vil derfor ikke kunne mærke forskel.

 

Når du har gennemgået modul 1, har du mulighed for at tilmelde dig modul 2 som bl.a. omhandler mentale værktøjer eller du kan tilmelde dig et vedligeholdelseshold efterfølgende. Du kan dog sagtens nøjes med modul 1, hvis det er det du ønsker.

 

Pris 1.100,-


Er du medlem af FOA gives der 200,- i rabat både for dig og en eventuel ledsager. Husk at oplyse ved tilmelding, at du er medlem af FOA.


Du kan betale beløbet af en gang eller betale i 2 rater.


Betaler du beløbet af en gang er der 14 dages betalingsfrist fra du tilmelder dig. Der skal dog altid betales inden opstart, så er der under 14 dage til opstart vil betalingsfristen være dagen før opstartsdatoen.


Betaler du i 2 rater er der 14 dages betalingsfrist på rate 1 fra du tilmelder dig. Der skal dog altid betales inde opstart, så er der under 14 dage til opstart vil betalingsfristen være dagen før opstartsdatoen. Rate 2 betales senest den 19/9 for Jyderupholdet og den 26/9 for Holbækholdet.Slanke- og livsstilshold modul 1 i Jyderup:


Pt ingen holdopstart planlagt.Slanke- og livsstilshold modul 1 i Holbæk:


Pt ingen holdopstart planlagt.


 

Tilkøb af individuel konsultation ved siden af holdforløbet hvis det ønskes:

 

30 minutter 600,-

45 minutter 750,-


Tilkøb af ekstra vejning med kropsanalyse uden klippekort til individuelle konsultationer 75,- pr. person. Normalpris 150,- Vejning finder sted i Jyderup eller Holbæk efter aftale.


Tilkøb af individuel konsultation som klippekort:


3 x 30 minutter 1.500,-

Pris pr. gang 500,-

Normalpris for konsultation 600,-


3 x 45 minutter 1.800,- 

Prisen pr. gang 600,-

Normalpris for konsultation 750,-


Klippekortet vil være gældende i op til 4 måneder fra købsdatoen.


Har du købt et klippekort til individuelle konsultationer, indgår der vejning i prisen. Du vil dog kun blive vejet med kropsanalyse hvis der er gået mere end 1 måned sides sidste kropsanalyse. 


Forløbet kan afholdes ved fysisk fremmøde i Jyderup eller som online forløb via Teams. 


Hvis det ikke er muligt at mødes fysisk pga. covid 19 eller lignende, vil forløbet blive afholdt online via Teams (i så fald bliver alle klædt på til det)


Ønsker du at deltage på et af slanke- og livsstilsholdene, kan du tilmelde dig via kontaktformularen herunder, sende en mail til info@letogsimpelt.dk eller ringe på telefon 93923698. Har du spørgsmål til forløbet er du altid velkommen til at kontakte mig i åbningstiden telefonisk eller skrive til mig.


Hold udbydes følgende steder:

Jyderup, Let og simpelt, Holbækvej 160


Mødedatoer: Pt ingen holdopstart planlagt.

Mødetid: Holbæk, FOA Vestsjælland, Stenhusvej 35


Mødedatoer: Pt ingen holdopstart planlagt.

Mødetid: Ønsker du besked når der bliver åbnet for nye tilmeldinger, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her: